Petrom a redus luni preţul la benzină cu şase bani pe litru

Petrom a redus, luni, cu şase bani pe litru, preţurile de referinţă ale benzinei şi a păstrat preţurile la motorină, a anunţat compania petrolieră.

20 afișări
Imaginea articolului Petrom a redus luni preţul la benzină cu şase bani pe litru

Petrom a redus luni preţul la benzină cu şase bani pe litru (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, benzina Premium fără plumb 95 costă de luni 3,19 lei, Top Premium fără plumb 99+ are preţul de 3,52 lei, OMV Carrera 95 de 3,29 lei, iar OMV Carrera 100 costă 3,92 lei.

În cazul motorinelor, compania a păstrat aceleaşi preţuri.

Conform strategiei de preţuri a Petrom, în staţiile companiei tarifele pot varia cu până la 5% în plus sau în minus.

Petrom a redus şi sămbătă preţului carburanţilor, cu şase bani pe litru, după ce la începutul săptămânii trecute a luat o măsură similară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici