Petrom a scumpit carburanţii cu 0,12 lei/litru

Petrom a majorat, marţi, cu 0,12 lei/litru, preţurile de referinţă la toate sortimentele de carburanţi comercializaţi în staţiile operate de companie.

30 afișări
Imaginea articolului Petrom a scumpit carburanţii cu 0,12 lei/litru

Petrom a scumpit carburanţii cu 0,12 lei/litru (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, un litru de benzină ECO Premium 95 s-a scumpit de la 3,75 lei la 3,87 lei, în timp ce sortimentul Premium fără plumb 95 costă de marţi 3,84 lei pe litru.

Compania a majorat preţul benzinei Top Premium fără plumb 99+ de la 4,05 lei/litru la 4,17 lei/litru, în timp ce carburanţii OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 s-au scumpit la 3,94 lei/litru, respectiv 4,57 lei/litru.

În ceea ce priveşte motorinele, sortimentul Top Euro Diesel 4 s-a scumpit de la 4,12 lei/litru la 4,24 lei/litru, iar OMV Sprint Diesel costă acum 4,16 lei/litru. Preţul motorinei Euro Diesel 4 a urcat de la 4,17 lei/litru la 4,29 lei/litru, iar carburantul OMV Premium Diesel se comercializează la un tarif de 4,57 lei/litru.

Politica de preţuri a Petrom, adoptată la începutul anului 2005, ţine seamă de evoluţiile internaţionale ale preţului produselor petroliere, dar şi de contextul pieţei interne. Preţurile Petrom pot varia cu maximum +/-5% faţă de preţurile de referinţă.

Petrom operează în România circa 450 de staţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici