Petrom majorează preţurile carburanţilor cu 9-10 bani pe litru

Petrom va majora, marţi, preţurile la benzina şi motorina comercializate în reţeaua proprie, cu 9-10 bani pe litru, ca urmare a creşterii cotaţiilor internaţionale, a anunţat compania.

8 afișări
Imaginea articolului Petrom majorează preţurile carburanţilor cu 9-10 bani pe litru

Petrom majorează preţurile carburanţilor cu 9-10 bani pe litru

Astfel, benzina Eco premium 95 va costa 3,51 lei/litru, benzina Premium fără plumb 95 va avea un preţ de 3,48 lei/litru, iar cea Top premium fără plumb 99+ va putea fi cumpărată cu 3,81 lei/litru.

Benzinele OMV Carrera 95 şi OMV Carrera 100 vor costa 3,58 lei/litru, respectiv 4,21 lei/litru.

Noul preţ al motorinei OMV Premium Diesel / Alpine Diesel va urca la 3,87 lei pe litru, iar cel al Top Euro Diesel 4 / Top Nordic Diesel la 3,51 lei pe litru.

Motorinele OMV OMV Sprint Diesel şi Euro Diesel 4 vor costa 3,57 lei pe litru, respectiv 3,43 lei pe litru.

Politica de preţuri a Petrom, adoptată la începutul anului 2005, ia în calcul evoluţia preţurilor internaţionale la produsele petroliere, dar şi contextul pieţei interne.

Petrom deţine în România circa 450 de staţii, dintre care 79 sunt PetromV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici