Piaţa auto revine pe plus în septembrie, aproape de finalul programului Rabla

Luna septembrie este cea de-a treia de la căderea Lehman Brothers şi cea de-a doua din acest an în care vânzările de maşini au înregistrat o creştere faţă de perioada simi­lară a anului trecut, potrivit statisticilor jucătorilor din piaţa auto, potrivit Ziarul Financiar.

16 afișări
Imaginea articolului Piaţa auto revine pe plus în septembrie, aproape de finalul programului Rabla

Piaţa auto revine pe plus în septembrie, aproape de finalul programului Rabla (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Astfel, estimările importatorilor, dar şi ale oficialilor Dacia cu privire la revenirea pe un trend pozitiv începând cu luna septem­brie, determinate de apropierea finalului progra­mului "Rabla", în 24 no­iembrie, s-au dovedit corecte.

"Per total, nu suntem foarte optimişti, dar suntem ceva mai mult decât în lunile anterioare deoarece vedem nişte semnale pozitive în piaţă. În primul rând firmele sunt foarte active, iar acest lucru reprezintă un indicator în piaţă, iar în al doilea rând, în ceea ce priveşte vehiculele comerciale uşoare vânzările sunt în creştere faţă de anul trecut", a spus Fabrice Cambolive, directorul co­mercial în cadrul Renault Group România pentru mărcile Dacia, Renault şi Nissan.

Citeşte mai multe despre piaţa auto pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici