Plăteşti cu cardul sau foloseşti servicii bancare online? Cum verifici dacă e sigură tranzacţia?

Plăteşti cu cardul des şi vrei să ştii cât de sigură este tranzacţia şi că din contul tău nu se retrag mai mulţi bani? Atunci află că există câteva indicii care îţi arată că procesul se desfăşoară în condiţii de maximă securitate şi care te ajută să te şii deoparte de infractorii cibernetici apăruţi o dată cu dezvoltarea comerţului online şi a serviciilor bancare.

132 afișări
Imaginea articolului Plăteşti cu cardul sau foloseşti servicii bancare online? Cum verifici dacă e sigură tranzacţia?

Platesti cu cardul sau folosesti servicii bancare online? Cum verifici daca e sigura tranzactia? (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Pantofi, console de jocuri sau cd-uri, practic orice poate fi cumpărat de pe internet. Iar o dată cu dezvoltarea comerţului online au apărut şi infracţiunile în acest sector.

Chiar şi aşa, specialiştii în securitate IT spun că există câteva semne care îţi arată cât de sigură este tranzacţia realizată. ŞI asta cu atât mai mult cu cât plăţile electronice sunt în continuă creştere.

Citeşte mai multe despre siguranţa tranzacţiilor pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici