Podurile de cale ferată de peste Dunăre vor fi reabilitate. Care va fi costul lucrărilor şi când vor fi finalizate

Asocierea Arcada Company - Metabet - Compania Construcţii Feroviare a câştigat licitaţiea organizată de CFR pentru reabilitarea podurilor de cale ferată peste Dunăre cu o ofertă financiară de 122,6 milioane de lei, lucrările urmând să dureze 23 de luni.

1010 afișări
Imaginea articolului Podurile de cale ferată de peste Dunăre vor fi reabilitate. Care va fi costul lucrărilor şi când vor fi finalizate

Podurile de cale ferată de peste Dunăre vor fi reabilitate. Care va fi costul lucrărilor şi când vor fi finalizate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Astfel, CFR va semna în perioada următoare contractul de lucrări cu asocierea Arcada Company - Metabet C.F. - Compania Construcţii Feroviare, în contextul în care până la expirarea termenului legal pentru depunerea contestaţiilor, niciunul dintre ceilalţi trei ofertanţi nu a depus contestaţie.

La licitaţia din 25 februarie 2014, pentru atribuirea contractului "Lucrări de reabilitare a podurilor de cale ferată peste Dunăre – km 152+149 şi km 165+817, linia CF Bucureşti –Constanţa", au depus oferte patru agenţi economici: asocierea Arcada Company - Metabet C.F. - SC Compania Construcţii Feroviare, asocierea Strabag - Tancrad, Consinit şi asocierea Azvi - Straco Grup.

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, iar sursa de finanţare va fi asigurată din fonduri nerambursabile de la Comisia Europeană în proporţie de 85% şi de la bugetul de stat în proporţie de 15%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici