Polul tranzacţiilor imobiliare s-a mutat în Centrul Vechi

Centrul Vechi a dat startul tranzacţiilor derulate între proprietarii de cafenele, pub-uri şi restaurante, după ce doi ani la rând investitorii au preluat magazine vechi, de cele mai multe ori în paragina, le-au consolidat şi au reuşit să le transforme în unităţi cu vânzări de sute de mii de euro anual, arată "Ziarul Financiar".

25 afișări
Imaginea articolului Polul tranzacţiilor imobiliare s-a mutat în Centrul Vechi

Polul tranzacţiilor imobiliare s-a mutat în Centrul Vechi (Imagine: Ziarul Financiar)

 Până acum cel puţin patru restaurante şi-au schimbat brandul, după ce administratorii acestora au semnat contracte de cedare a unităţilor refăcute, utilate şi mobilate în schimbul unor sume care le-au permis să acopere investiţia iniţială sau chiar să o depăşească de două-trei ori. Sumele vehiculate în piaţă pentru vânzarea unui restaurant din Centrul Vechi în care s-au investit 200-300 de mii de euro ajung aproape de un milion de euro.

Citeşte mai despre polul tranzacţiilor imobiliare pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici