Porsche vrea să ajungă la vânzări de 20.000 de maşini electrice pe an

Divizia Porsche a Volkswagen (VW) se aşteaptă la vânzări anuale pe aproape 20,000 de bucăţi pentru prima maşină electrică, Mission E, a declarat Oliver Blume, directorul executiv al producătorului de maşini, într-un interviu pentru publicaţia germană Automobilwoche, citată de Reuters.

605 afișări
Imaginea articolului Porsche vrea să ajungă la vânzări de 20.000 de maşini electrice pe an

Porsche vrea să ajungă la vânzări de 20.000 de maşini electrice pe an

Porsche, al doilea cel mai mare contribuitor la profitul grupului VW, intenţionează să creeze cel puţin 1,400 de locuri de muncă pentru a dezvolta, a construi şi a vinde maşina electrică care ar rivaliza cu Modelul S al Tesla. Modelul Mission E al Porsche ar intra pe piaţă în 2019.

Directorul Uwe Hueck a refuzat, în iulie, să specifice un nivel de producţie pentru Mission E, dar a spus că Porsche trebuie să vândă cel puţin 10,000 de modele pe an pentru a face profit.

Producătorul american de maşini electrice, Tesla, a avut 50,580 de maşini livrate în 2015.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici