Poţi să nu plăteşti rata la bancă până la doi ani. Află ce bănci oferă asigurare de şomaj la credite

Teama de a nu-şi pierde locul de muncă i-a determinat pe români să amâne contractarea unui împrumut. Creşterea însemnată a numărului de şomeri din ultimul an, până la o rată de 8,36% în martie, şi teama de a nu rămâne fără un loc de muncă i-au determinat pe mulţi români să-şi ia gândul de la contractarea vreunui împrumut.

114 afișări
Imaginea articolului Poţi să nu plăteşti rata la bancă până la doi ani. Află ce bănci oferă asigurare de şomaj la credite

Poţi să nu plăteşti rata la bancă până la doi ani. Află ce bănci oferă asigurare de şomaj la credite (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Băncile, care s-au ars deja cu mulţi clienţi restanţieri rămaşi fără loc de muncă, au căutat soluţii: oferă credite cu poliţe de şomaj.

Citeşte mai multe despre creditele la bancă pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici