Premiu record de 1,3 miliarde dolari la loteria din Oregon. O persoană a revendicat premiul

  • O persoană a cărei identitate nu a fost dezvăluită a revendicat marele premiu al loteriei din SUA.
  • Este vorba despre o persoană din Oregon.
  • Premiul în valoare de 1,3 miliarde de dolari reprezintă un record pentru loteria din statul american.
160 afișări
Imaginea articolului Premiu record de 1,3 miliarde dolari la loteria din Oregon. O persoană a revendicat premiul

Premiu record de 1,3 miliarde dolari la loteria din Oregon. O persoană a revendicat premiul

Extragerea loto a avut loc sâmbătă, iar câştigătorul s-a prezentat la sediul loteriei două zile mai târziu. Biletul prezentat conţine toate cele şase numere Powerball din jackpotul de 1,3 miliarde de dolari, au spus oficialii din Oregon, potrivit AP.

Biletul de loterie a fost cumpărat de la un magazin de cartier din partea de nord-est a oraşului Portland, a comunicat loteria.

„Acesta este un jackpot fără precedent pentru Loteria Oregon. Luăm toate măsurile de precauţie pentru a verifica câştigătorul înainte de a acorda premiul în bani”, a spus directorul Loteriei Oregon, Mike Wells.

Jackpotul are o valoare în numerar de 621 de milioane de dolari dacă persoana alege să înaseze premiul pe loc. Suma este mai mare dacă persoana acceptă o plată în 29 de rate anuale cu o parte plătită în avans.

Premiul a fost al patrulea cel mai mare jackpot Powerball din istorie şi al optulea ca mărime de la jocurile de noroc din SUA, conform Loteriei Oregon. Cel mai mare jackpot la loterie din SUA a fost de 2,04 miliarde de dolari în California în 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici