Preţul iPhone 4 la Cosmote: între 739 de lei şi 2.679 de lei

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, cere pentru un iPhone 4 între 739 şi 2.679 de lei (inclusiv TVA), în funcţie de abonamentul ales, potrivit datelor publicate în urmă cu câteva minute pe site-ul companiei.

264 afișări
Imaginea articolului Preţul iPhone 4 la Cosmote: între 739 de lei şi 2.679 de lei

Preţul iPhone 4 la Cosmote: între 739 de lei şi 2.679 de lei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cosmote comercializează iPhone cu trei tipuri de abonamente. Cosmote Discover, cu un tarif de 18,6 euro pe lună (TVA inclusă), include trafic de date de 1 GB, 110 minute naţionale şi internaţionale, şi 1.000 de minute şi SMS-uri în reţea.

Cosmote Explore, al doilea tip de abonament, cu un tarif de 28,52 euro (TVA inclusă), include un trafic de date de 1,5 GB, 220 de minute naţionale şi internaţionale şi 1.500 de minute şi SMS-uri în reţea.

Citeşte mai multe despre preţul iPhone 4 pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici