Preţul laptelui scade cu 20% la poarta fermei, dar reducerea nu se regăseşte şi în magazine

Preţul laptelui la poarta fermei a scăzut cu circa 20% în ultimele două luni, de la 1,50 lei pe litru la 1,20 lei pe litru, potrivit cres–cătorilor de vaci, o scădere care nu se reflectă şi în preţurile de la raft, unde un litru de lapte de 1,5% grăsime costă în jur de 4 lei.

614 afișări
Imaginea articolului Preţul laptelui scade cu 20% la poarta fermei, dar reducerea nu se regăseşte şi în magazine

Preţul laptelui fermei scade cu 20% la poarta fermei, dar reducerea nu se regăseşte şi în magazine

Deşi fermi­erii spun că pri­mesc mai puţini bani pe lapte de la proce­sa­tori, faţă de lunile de iarnă, pe raftul retai­le­rilor preţul laptelui de 1,5% grăsime a cres­cut cu circa 1,3% în ultimele două luni, po­­trivit datelor colectate de ZF, care a ur­mărit preţurile principalelor branduri de lap­te, în lunile februarie şi mai în magazinul Co­ra.  

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici