CFR Călători va opera rute directe către Salonic, Halkali/Istanbul şi Sofia şi retur. În ce perioadă şi la ce preţuri pot fi achiziţionate biletele

CFR Călători anunţă că în perioada iunie - octombrie 2018, pasagerii vor avea legături directe de la Bucureşti către Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia şi retur, iar pasagerii îşi pot deja rezeva biletele de călătorie la aceste trenuri, arată un comunicat transmis luni de companie.

1960 afișări
Imaginea articolului CFR Călători va opera rute directe către Salonic, Halkali/Istanbul şi Sofia şi retur. În ce perioadă şi la ce preţuri pot fi achiziţionate biletele

„Trenul către Turcia va circula zilnic între 3 iunie - 1 octombrie 2018 şi va avea în compunere un vagon cuşetă cu 4 locuri în cabină. Acesta va pleca din staţia Bucureşti la ora 12:45 şi va sosi în staţia Halkali dimineaţa, la ora 7:40. Din staţia Halkali trenul pleacă la ora 21.40 şi ajunge în staţia Bucureşti la ora 19.00, a doua zi”, precizează comunicatul.

CFR călători menţionează că între Halkali şi gara Sirkeci, din centrul oraşului Istanbul, compania feroviară turcă (TCDD) asigură transport auto, astfel:
-cu plecare din Halkali la ora 8:00 şi sosire în Istanbul la ora 9:00.
-cu plecare din Istanbul la ora 20:00 şi sosirea în Halkali la ora 21:00.

Compania feroviară anunţă că o călătorie dus către Halkali/Istanbul costă aproximativ 54 euro, la vagon cuşetă cu 4 locuri, însă preţurile pot varia în funcţie de cursul valutar.

„Pasagerii care doresc să ajungă cu trenul în Grecia în perioada 1 iunie – 1 octombrie 2018, vor putea călători între Bucureşti Nord – Salonic şi retur, o dată pe săptămână, cu plecare vineri la ora 12:45 din Bucureşti şi sosire în Salonic sâmbăta la ora 6:30. Întoarcerea se face duminica cu plecare din staţia Salonic la ora 23:10 şi sosire în staţia Bucureşti Nord luni, la ora 19:00. Trenul care circulă către Grecia va avea în compunere un vagon clasa a 2-a, un vagon cuşetă cu 6 locuri, respectiv 4 locuri în cabină. Un bilet de călătorie dus, Bucureşti – Salonic, costă aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 56 euro la vagon cuşetă de 6 locuri şi 62 euro la vagon cuşetă de 4 locuri”, arată comunicatul.

CFR Călători menţionează că trenul care circulă spre Sofia pleacă zilnic la ora 12:45 şi ajunge 22:30, iar un bilet de călătorie dus costă aproximativ 30 euro la clasa a 2-a. De la Sofia plecarea este la 9:20 şi sosirea în staţia Bucureşti Nord la ora 19:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici