Primăria Capitalei a primit o ofertă pentru un sistem de recuperare informaţii în caz de dezastre

Firma Asseco SSE SRL Bucureşti a depus singura ofertă la licitaţia Primăriei Municipiului Bucureşti pentru furnizarea unei soluţii IT de recuperare a informaţiilor în caz de dezastre, valoarea contractului ridicându-se la 3,8 milioane de lei (TVA inclusă).

175 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei a primit o ofertă pentru un sistem de recuperare informaţii în caz de dezastre

Primăria Capitalei a primit o ofertă pentru un sistem de recuperare informaţii în caz de dezastre (Imagine: Shutterstock)

"Pentru conformarea la cerinţele de continuitate a serviciilor şi pentru cazul situaţiilor de dezastre, Primăria Municipiului Bucureşti implementează o soluţie de recuperare informaţii în caz de dezastre într-o locaţie diferită de cea a centrului de date existent (...). Obiectul licitaţiei îl constituie achiziţionarea serviciilor necesare realizării şi implementării soluţiei de recuperare informaţii în caz de dezastre precum şi a planului BCP (Business Continuity Plan) aferent. Se solicită servicii de instalare, configurare şi punere în funcţiune sistem de recuprare a datelor în caz de dezastre, upgade-ul infrastructurii exxistente a PMB precum şi asigurarea nivelului minim de SLA cerut în caietul de sarcini pe toata durata contractului de sevicii (3 ani)", se spune în documentaţia licitaţiei.

Asseco SEE este un integrator de soluţii IT şi face parte din grupul polonez Asseco, care a preluat în 2007 controlul companiilor româneşti Fiba Software şi Net Consulting pentru 13,5 milioane de euro.

La nivelul anului 2012, afacerile integratorului au scăzut cu 21,9%, la 107,3 milioane de lei.

La începutul anului 2012, Primăria Capitalei a atribuit asocierii formate din TeamNet International, UTI Systems, UTI Construction&Facility Management şi Top Ram Project, în urma unei licitaţii, un contract pentru furnizarea unui sistem de management al situaţiilor de urgenţă, valoarea acestui ridicându-se la 126,8 milioane de lei (TVA inclusă, 29,2 milioane de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici