Primul hotel de cinci stele de pe Litoral în afara celor din Mamaia, construit la Saturn

Al patrulea hotel de cinci stele de pe litoralul românesc, şi primul construit într-o alta staţiune în afară de Mamaia, a fost deschis la începutul lunii iulie la Saturn, în urma unei investiţii de două milioane de euro.

1 afișare

"Hotelul, numit Saturn, construit de la zero, a fost inaugurat la începutul acestei luni şi a fost clasificat la cinci stele. Are 64 de camere duble şi patru apartamente, şi însumează 144 de locuri de cazare. Investiţia a fost de circa două milioane de euro", a declarat agenţiei MEDIAFAX Aurel Daniel Stan, proprietarul hotelului.

Hotelul are două piscine, dintre care una pentru copii, jaccuzi, o sală de conferinţe cu 100 de locuri şi un restaurant cu 150 de locuri.

Proprietarul hotelului spune că, datorită faptului că este nou deschis, tarifele în această perioadă sunt promoţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici