Primul magazin închis din Cotroceni Park. „Vor mai urma 5-6”

Retailerul de articole şi decoratiuni pentru casă Home Brands este primul chiriaş care a închis magazinul din cel mai mare mall inaugurat în Bucureşti în urmă cu doar patru luni, Cotroceni Park, proiect care numără în total aproximativ 250 de magazine, arată "Ziarul Financiar".

16 afișări
Imaginea articolului Primul magazin închis din Cotroceni Park. „Vor mai urma 5-6”

Primul magazin închis din Cotroceni Park. „Vor mai urma 5-6” (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Am închis un magazin şi în urmatoarele luni vom mai închide cinci-şase magazine. Schimbarea a 10-15% dintre chiriaşi în primul an este normală. Unii chiriaşi vând excelent, dar alţii mai puţin bine. Noi îi ajutăm, dar trebuie să se ajute şi singuri", a declarat pentru ZF Israel Visel, general manager al mallului.

Citeşte mai multe despre chiriaşii mall-ului din Cotroceni pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici