Privatizarea IAR Ghimbav va fi reluată

Eurocopter SAS Franţa nu a depus până la termenul limită permis de legislaţie oferta finală îmbunătăţită şi irevocabilă pentru preluarea societăţii IAR Ghimbav, astfel că Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va relua procesul de privatizare.

1 afișare
Imaginea articolului Privatizarea IAR Ghimbav va fi reluată

Privatizarea IAR Ghimbav va fi reluată

Comisia de negociere a solicitat ofertantului să îmbunătăţească oferta depusă, până duminică, 21 octombrie, acesta fiind ultima prelungire a ofertei permisă de legislaţie.

"Până azi, 21 octombrie 2007, ofertantul Eurocopter SAS Franţa nu a depus oferta finală îmbunătăţită şi irevocabilă la sediul Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului. Ca urmare, procesul de privatizare a IAR S.A. Ghimbav se va relua", se arată într-un comunicat al AVAS.

În urma anunţului de privatizare, publicat pe 14 decembrie 2006 în presa naţională şi internaţională, Eurocopter a depus singura ofertă de privatizare.

AVAS a prelungit succesiv, cu perioade de 30 de zile, termenul de valabilitate a ofertei, în temeiul art. 7 alin. (1) din Legea 137/2002, privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării, cu modificările şi completările ulterioare, care stabileşte că "instituţia publică implicată poate decide justificat prelungirea termenului de valabilitate a ofertei de vânzare pentru perioade succesive ce nu pot depăşi 30 de zile fiecare şi care nu pot însuma mai mult de 180 de zile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici