Producătorul şi distribuitorul de snacksuri şi chipsuri Standard Snacks a intrat în insolvenţă

Tribunalul Bucureşti a aprobat recent intrarea în insolvenţă a producătorului şi distribuitorului de snacksuri şi chipsuri Standard Snacks, la cererea unui creditor, iar Casa de Insolvenţă Transilvania a devenit administratorul judiciar al firmei.

557 afișări
Imaginea articolului Producătorul şi distribuitorul de snacksuri şi chipsuri Standard Snacks a intrat în insolvenţă

Producătorul şi distribuitorul de snacksuri şi chipsuri Standard Snacks a intrat în insolvenţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Firma care a cerut insolvenţa Standard Snacks, în contul unei datorii de circa 100.000 de euro, este Piraeus Leasing.

La jumătatea lunii mai, firma anunţa pentru 2010 o cifră de afaceri de 16,5 milioane euro, în creştere cu 10%, după ce anul trecut a înregistrat vânzări de aproximativ 15 milioane euro.

De asemenea, Standard Snacks a anunţat că va continua exporturile, în special către partenerii din Bulgaria şi Italia, pentru a consolida această direcţie de business, care are în prezent o pondere de 10% în cifra de afaceri.

"În 2010, chiar dacă va fi un an dificil, prin organizare şi o mai bună poziţionare pe piaţă, cred că vom putea realiza o creştere a afacerilor. Contextul economic, care a determinat modificarea obiceiurilor de consum şi reducerea bugetelor dedicate cumpărăturilor, ne obligă să fim foarte atenţi la piaţă, flexibili, să ne concentrăm pe produsele bine primite de consumatori", a declarat atunci, într-un comunicat, Dorin Drăgoi, preşedintele şi proprietarul Standard Snacks.

Firma este specializată în fabricarea şi distribuţia produselor alimentare, precum snacksuri, chipsuri, alune, popcorn, ministicksuri, covrigei, cereale pentru micul-dejun, popcorn boabe, seminţe de floarea soarelui şi de dovleac.

Standard Snacks are circa 400 de angajaţi şi 10 puncte de lucru pe teritoriul ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici