Profitul Loteriei Române prognozat pentru acest an, revizuit în creştere

Compania Naţională Loteria Română şi-a revizuit în creştere prognoza de profit pentru acest an, de la 145,5 milioane lei la 216,5 milioane lei, pe fondul unor venituri mai mari estimate să fie obţinute din vânzare, conform bugetului de venituri şi cheltuieli rectificat al companiei aprobat de Guvern.

14 afișări
Imaginea articolului Profitul Loteriei Române prognozat pentru acest an, revizuit în creştere

Profitul Loteriei Române prognozat pentru acest an, revizuit în creştere (Imagine: Cristina Nichituş/Mediafax Foto)

Astfel, veniturile totale ale Loteriei Române sunt indicate în creştere cu 143,3 milioane lei, la un total de 1,47 miliarde lei, obţinute în principal din producţia vândută (1,42 miliarde lei faţă de estimarea iniţială de 1,29 miliarde lei).

Alte venituri din exploatare sunt indicate de asemenea în creştere, de la 6,2 milioane lei la 12,3 milioane lei.

Cheltuielile totale ale companiei vor creşte cu 72,3 milioane lei comparativ cu estimarea iniţială, la 1,25 miliarde lei. Cheltuielile de personal se ridică la 93,7 milioane lei, din care 67,1 milioane lei pentru salarii.

Numărul personalului, prognozat pentru finele anului, este de 3.051 angajaţi, faţă de 3.187 persoane iniţial, cu un câştig mediu lunar de 1.876 lei, faţă de 1.744 lei din bugetul anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici