Programul "Rabla" pentru pantofi sport

Intersport, unul dintre cei mai importanţi retaileri de articole sportive din lume, care a făcut anul trecut afaceri de 18 mil. euro în România, are începand cu această lună un program "rabla" pentru pantofii sport uzaţi.

526 afișări
Imaginea articolului Programul "Rabla" pentru pantofi sport

Programul "Rabla" pentru pantofi sport

În orice magazin Intersport, clienţii vor primi o reducere de 20% la o pereche de adidaşi noi achizitionaţi odată cu predarea unei perechi vechi de încălţăminte. Măsura vine în contextul în care majoritatea retailerilor de îmbrăcăminte şi încaltaminte au apelat în ultima vreme la campanii de promoţii agresive pentru a-şi susţine vânzările.

Citeşe mai multe despre campania cu pantofi sport uzaţi pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici