Programul unităţilor bancare în perioada Crăciunului şi Revelionului

Unităţile bancare vor fi închise de Crăciun şi în prima zi din 2010, iar pe 26 şi 27 decembrie, dar şi pe 2 şi 3 ianuarie, vor funcţiona doar unele agenţii situate în centrele comerciale, al căror program va varia şi în funcţie de orarul magazinelor în care sunt amplasate.

690 afișări
Imaginea articolului Programul unităţilor bancare în perioada Crăciunului şi Revelionului

Programul unităţilor bancare în perioada Crăciunului şi Revelionului (Imagine: Mediafax Foto)

Totodată, unităţile BCR, RBS Bank România, Intesa Sanpaolo Bank şi Raiffeisen Bank vor funcţiona după program scurt pe 24 şi 31 decembrie 2009.

Banca Comercială Română (BCR) a anunţat că propriile unităţi nu vor lucra cu publicul în perioadele 25 -27 decembrie şi 1-3 ianuarie 2010.

Totodată, unităţile BCR vor avea, în zilele de 24 şi 31 decembrie, program redus de lucru cu publicul, de la 9:00 la 13:00.

Unităţile BCR vor avea program normal de lucru cu publicul în zilele de 28, 29 şi 30 decembrie 2009.

Şi unităţile RBS Bank România şi Intesa Sanpaolo Bank vor avea program scurt pe 24 şi 31 decembrie, respectiv până la orele 14:00, vor fi închise în intervalele 25 - 27 decembrie şi 1-3 ianuarie, şi vor funcţiona normal între 28 şi 30 decembrie.

Zilele de 25 şi 26 decembrie şi 1 şi 2 ianuarie sunt declarate zile nelucrătoare şi pentru unităţile Raiffeisen Bank, exceptie făcând agenţiile din incinta hipermarket-urilor şi mall-urilor, care vor fi închise de Crăciun şi în prima zi a anului viitor, iar unele şi pe data de 2 ianuarie 2010.

De asemenea, programul de lucru al unităţilor Raiffeisen se va încheia la orele 16:00 în zilele de 24 decembrie şi 31 decembrie.

O situaţie similară se întâlneşte şi la Alpha Bank, unde unităţile nu vor lucra cu publicul de Crăciun şi în prima zi a anului viitor, iar pe 26 şi 27 decembrie şi 2 şi 3 ianuarie vor funcţiona doar agenţiile Alpha Point, în funcţie de programul centrelor comerciale unde sunt situate.

Sucursalele Băncii Româneşti vor fi închise doar în zilele nelucrătoare de 25 decembrie şi 1 ianuarie 2010 şi vor funcţiona în perioada Sărbătorilor de Iarnă în conformitate cu programul de lucru normal, respectiv între orele 9:00 şi 16:30, de luni până vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici