Proprietarii de maşini pot solicita Administraţiei Financiare calculul taxei auto

Unităţile fiscale cu competenţe în administrarea firmelor sau, în cazul persoanelor fizice, organele fiscale din localitatea de domiciliu vor calcula, la cerere, începând din luna iulie, cuantumul taxei de primă înmatriculare pe baza cărţii de identitate a vehiculului, prezentată în original.

17 afișări
Imaginea articolului Proprietarii de maşini pot solicita Administraţiei Financiare calculul taxei auto

Proprietarii de maşini pot solicita Administraţiei Financiare calculul taxei auto

Pentru firmele contribuabili mijlocii cu domiciliul fiscal pe raza teritorială Capitalei, taxa de primă înmatriculare va fi calculată la Trezoreria Municipiului Bucureşti, a aunţat, miercuri, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Municipiului Bucureşti (D.G.F.P.-M.B.).

Cunatumul taxei va putea fi calculat în Bucureşti în punctele de lucru ale trezoreriei, deschise în sediile organelor fiscale, Administraţia Finanţelor Publice sector 1, la sediul din strada Roma nr. 7; Administraţia Finanţelor publice sector 2, la sediul din strada C.A. Rosetti nr.39; Administraţia Finanţelor Publice sector 3, la sediul din Calea Moşilor nr. 156; Administraţia Finanţelor Publice sector 4, la sediul din C-dul constantin Brâncoveanu nr.2; Administraţia Finanţelor Publice sector 5, la sediul din calea 13 Septembrie nr. 226; Administraţia Finanţelor Publice sector 6, la sediul din strada Popa Tatu nr. 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici