Putin a ieşit din vizuină: comentează sancţiunile impuse de Occident

Rusia nu-şi schimbă planurile, deşi războiul care a provocat o criză economică şi umanitară în lume.

30523 afișări
Imaginea articolului Putin a ieşit din vizuină: comentează sancţiunile impuse de Occident

Putin a ieşit din vizuină: comentează sancţiunile impuse de Occident

Preşedintele rus Vladimir Putin a spus că sancţiunile anti-ruse sunt o provocare uriaşă pentru ţară. A mai afirmat că Rusia nu va renunţa, dimpotrivă, se va dezvolta şi mai intens, relatează agenţia rusă Interfax.

„Este clar că aceasta este o mare provocare pentru ţara noastră, dar nu numai că nu vom renunţa, dimpotrivă vom căuta intens şi competent noi soluţii. Vom folosi eficient rezervele tehnologice suverane existente, dezvoltarea companii naţionale inovatoare”, a spus Putin, vorbind la Consiliul pentru Dezvoltare Strategică şi Proiecte Naţionale.

Estimările analiştilor independenţi, anume că Rusia se va prăbuşi economic în câteva luni de la invazie, nu s-au adeverit, însă UE se gândeşte să implementeze un nou set de sancţiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici