Putin: CE ar trebui să exercite mai multă presiune asupra Ucrainei

Comisia Europeană ar trebui să exercite mai multă presiune asupra Ucrainei cu scopul de a asigura furnizarea de gaze către Uniunea Europeană, a declarat premierul rus Vladimir Putin, citat de agenţia Interfax în pagina electronică.

25 afișări
Imaginea articolului Putin: CE ar trebui să exercite mai multă presiune asupra Ucrainei

Putin: CE ar trebui să exercite mai multă presiune asupra Ucrainei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt pregătit să colaborez cu UE pentru a vedea ce măsuri suplimentare ar trebui luate (...) pentru a asigura tranzitul gazului nostru", a declarat el.

"După părerea mea, oficialii Comisiei Europene ar trebui să exercite mai multă influenţă asupra unei ţări de tranzit (de gaze) în vederea urmăririi intereselor ţărilor membre UE", a adăugat Putin în cadrul unei întrevederi la care au participat miercuri premierul bulgar, cel slovac şi cel moldovean.

Citeşte şi:

Kievul promite reluarea livrărilor de gaz către Europa

Ucraina acuză Gazprom că face imposibil tranzitul gazului către Europa

Gazprom: Gazul pompat în sistemul ucrainean de transport a fost sustras

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici