RAFO Oneşti, recheamă la muncă foştii angajaţi

Administratorii RAFO Oneşti recheamă la muncă foştii angajaţi şi fac noi angajări ca urmare a repornirii instalaţiilor rafinăriei.

1 afișare
Imaginea articolului RAFO Oneşti, recheamă la muncă foştii angajaţi

RAFO Oneşti, recheamă la muncă foştii angajaţi

Au fost chemaţi salariaţii care au plecat în concediu sau care şi-au căutat de lucru la alte societăţi. Administratorii RAFO au hotărat sa testeze profesional toţi salariaţii, iar pentru a completa posturile vacante s-au facut angajări.

"Am avut surpriza să vedem la angajare inclusiv tineri de 22 de ani. Au venit oameni foarte bine pregătiţi, mulţi fiind dintre cei care au lucrat în combinatele de pe plarforma industrială din Oneşti. Puţini sunt cei care au plecat să-şi caute de lucru în străinătate. Era o temere a noastră, dacă mai continua starea de incertitudine cu repornirea rafinăriei, pentru că cei mai buni dintre angajaţii societăţii puteau pleca în altă parte", a declarat Ion Marian, lider de sindicat la Rafinorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici