Războiul preţurilor de pe piaţa TV: operatorii dau şi un an de servicii gratuite

RCS&RDS, Romtelecom şi UPC, cei mai mari furnizori de servicii TV, telefonie fixă şi internet fix din România nu dau niciun semn că vor să dea înapoi de la războiul preţurilor care le reduce veniturile şi le erodează profiturile, aruncând lună de lună pe piaţă noi oferte, din ce în ce mai agresive.

17 afișări
Imaginea articolului Războiul preţurilor de pe piaţa TV: operatorii dau şi un an de servicii gratuite

Războiul preţurilor de pe piaţa TV: operatorii dau şi un an de servicii gratuite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea mai recentă mutare aparţine UPC, care stabileşte pe piaţă un nou etalon în ofertele promoţionale: un an de servicii gratuite. Campania promoţională a UPC, numărul doi pe piaţa TV din România, vine ca răspuns la o altă ofertă de o agresivitate fără precedent a RCS&RDS şi are drept miză principală retenţia celor aproximativ 800.000 de clienţi ai serviciilor de cablu analogic.

Citeşte mai multe despre ofertele operatorilor de servicii TV pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici