RCS&RDS iese la atac şi cu o platformă IPTV

RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori telecom locali, a lansat în luna ianuarie în aproximativ 10 oraşe, printre care şi Bucureşti, servicii de televiziune prin internet (IPTV), intrând astfel în competiţie cu Romtelecom, singura companie care mai oferea la nivel naţional acest tip de servicii.

548 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS iese la atac şi cu o platformă IPTV

RCS&RDS iese la atac şi cu o platformă IPTV (Imagine: Mediafax Foto)

Prin platforma IPTV, denumită DigiPlay, operatorul livrează serviciile TV prin intermediul conexiunii la internet, la care se conectează un echipament special.

Cât costă, în ce oraşe se testează şi ce programe sunt în grilă


RCS&RDS poate oferi astfel un număr mai mare de programe TV, inclusiv în format HD, iar platforma ar putea permite şi introducerea unor servicii cu plată precum închirierea de filme.

Citeşte mai multe despre lansarea IPTV de către RCS&RDS pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici