RCS&RDS nu mai dă gratis telefonia fixă

RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori telecom din regiune, a introdus începând din data de 18 mai o taxă de cinci lei pe lună pentru serviciul de telefonie fixă care era oferit anterior gratuit pentru clienţii serviciilor de internet sau cablu TV, potrivit datelor de pe pagina web şi datelor furnizate de angajaţii din call-center-ele companiei, informează Ziarul Financiar.

58 afișări
Imaginea articolului RCS&RDS nu mai dă gratis telefonia fixă

RCS&RDS nu mai dă gratis telefonia fixă (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Aceasta este una dintre cele mai severe corecţii realizate de RCS&RDS în politica sa de preţuri, având în vedere ca decizia de a mări tarifele ar putea afecta peste un milion de clienţi. RCS&RDS avea la finele anului trecut 1,5 milioane de clienţi pe telefonia fixă dintre care - potrivit estimărilor de pe piaţă - o mare parte primea serviciul gratuit, ca bonus la serviciul de cablu TV sau internet. Aplicarea taxei de cinci lei pe lună ar putea aduce RCS&RDS venituri de aproximativ 8 milioane de euro până la finele anului, în cazul în care decizia s-ar aplica doar unui milion de clienţi.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici