Reduceri în magazine şi restaurante pentru plata cu cardul

Posesorii cardurilor de debit şi de credit pot face cumpărături cu un discount de până la 20%. Lista comercianţilor care acordă reduceri se află pe site-ul fiecărei bănci.

98 afișări
Imaginea articolului Reduceri în magazine şi restaurante pentru plata cu cardul

Reduceri în magazine şi restaurante pentru plata cu cardul (Imagine: Radu Iordache/mediafax Foto)

Reduceri de până la 20% la îmbrăcăminte şi încălţăminte, la restaurante şi cluburi, la clinici şi centre de înfrumuseţare, dar şi la alte categorii de retaileri. Este o facilitate la îndemâna posesorilor de carduri de debit şi de credit, oferită de o serie de bănci în parteneriat cu diverşi comercianţi din toată ţara. Condiţia este să se plătească cu cardul la cumpărături. Utilizatorii cardurilor nu trebuie să facă nicio cerere specială pentru a profita de asemenea discounturi. Tot ce trebuie să facă este să consulte lista partenerilor băncii care a emis cardul, mai ales dacă au de gând să iasă la cumpărături ori se pregătesc să petreacă o seară în oraş.

Acesta este un avantaj standard ataşat instrumentelor de plastic, dar nu este singurul. Băncile oferă şi bonusuri şi puncte de loialitate, prin diverse programe speciale.

Citeşte mai multe despre reducerile obţinute cu cardul pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici