Regis Mougel s-a retras de la conducerea firmei care operează reţeaua Auchan în România

Directorul general al operatorului francez de hypermarketuri Auchan în România, Regis Mougel, s-a retras din funcţie, iar postul a fost preluat de către Patrick Espasa, care anterior a lucrat timp de 10 ani la Auchan Italia.

55 afișări

Mougel, fost director general şi la Cora, a afirmat că va rămâne în România, însă va activa într-un alt domeniu.

Grupul francez Auchan a anunţat în luna ianuarie că a cumpărat 51% din acţiunile MGV Distri-Hiper, care administrează hipermarketurile Auchan din România, ajungând astfel să controleze întregul capital al firmei.

Pachetul de acţiuni a fost preluat de Regis Mougel şi de alţi parteneri ai acestuia din România.

MGV Distri-Hiper deţine şase hipermarketuri Auchan, dintre care două au fost deschise în ultimele luni ale anului trecut (unul la Suceava la data de 15 noiembrie, iar al doilea în Bucureşti Militari la 11 decembrie), precum şi un supermarket. Compania intenţionează să deschidă două hipermarketuri în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici