Renault va lansa în acest an modelul Duster în Brazilia şi Argentina

Renault va lansa în ultimul trimestru din acest an modelul Duster, sub marcă proprie, în Brazilia şi Argentina şi în 2012 în Columbia, a anunţat constructorul auto francez.

205 afișări
Imaginea articolului Renault va lansa în acest an modelul Duster în Brazilia şi Argentina

Renault va lansa în acest an modelul Duster în Brazilia şi Argentina (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Grupul prezintă la salonul auto de la Buenos Aires (Argentina) un model de Duster sub marca proprie, modificat la Sao Paulo (Brazilia) şi produs la Curitiba (Brazilia).

Unităţile destinate pieţei columbiene vor fi fabricate la Medellin (Columbia).

Automobilul va fi comercializat în America Latină ca Renault Duster, după ce a fost modificat de echipe de ingineri brazilieni şi argentinieni într-un stil "mai emfatic decât în Europa", cu grile cromate în faţă şi în spate, roţi vopsite gri închis şi echipat cu ultima generaţie de transmisie 4x4, se arată într-un comunicat transmis vineri de Renault.

Interiorul este mai de calitate şi include un nou bord, se mai spune în comunicat.

Pe lângă Duster, Renault mai lansează în acest an trei autoturisme în Argentina şi Brazilia, respectiv un nou Sandero, cel mai de succes model al grupului pe aceste pieţe, Sandero Stepway şi Fluence.

Grupul vrea să-şi crească vânzările în regiunea Americilor la 400.000 de automobile până în 2013, de la 225.000 în 2009, respectiv 310.000 anul trecut.

Brazilia, cu vânzări de 160.297 de autoturisme şi autovehicule comerciale în 2010, este a doua mare piaţă a Renault la nivel mondial, după Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici