Reprezentanţii transportatorilor le sugerează asigurătorilor de RCA să părăsească România

Reprezentanţii transportatorilor le sugerează asigurătorilor de RCA (răspundere civilă auto) să părăsească România, dacă nu acceptă condiţiile impuse pe piaţa românească, anunţă Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România - COTAR.

3507 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii transportatorilor le sugerează asigurătorilor de RCA să părăsească România

Reprezentanţii transportatorilor le sugerează asigurătorilor de RCA să părăsească România

„COTAR invită firmele de asigurări să părăsească România, dacă nu pot supravieţui fără profitul de peste 300%. (...) Îi invităm, de asemenea, pe asigurători, să înceteze presiunile asupra populaţiei şi majorările de tarife RCA, precum şi ameninţările şi dezinformarea. (...) În plus, nu-i obligă nimeni pe asigurători să rămână pe o piaţă care nu le este favorabilă, deci sunt liberi să plece din România”, susţin reprezentanţii COTAR.

„COTAR se pregăteşte ca după alegerile din 11 decembrie să desfăşoare o campanie pentru micşorarea tarifului RCA, care şi acum este mult prea mare faţă de calculele prezentate de raportul de audit Milliman (...) Noi vom lupta pentru stabilirea preţului RCA conform tarifelor stabilite la discuţia care a avut loc pe data de 14 septembrie 2016”, a explicat Vasile Ştefănescu, preşedinte COTAR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici