Retailerul de articole sportive Sport Depot deschide primul showroom din România

Sport Depot, parte a companiei germane Sport 2000 International, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din Europa, va deschide primul showroom din România în una din clădirile de birouri ale proiectului Global City Business Park din zona Pipera.

1378 afișări
Imaginea articolului Retailerul de articole sportive Sport Depot deschide primul showroom din România

Retailerul de articole sportive Sport Depot deschide primul showroom din România

Compania deţine pe piaţa locală şi un magazin online, care cuprinde peste 30.000 de articole sportive şi peste 100 de branduri renumite. Sport 2000 International deţine peste 3.500 puncte de vânzare în 25 ţări şi o cifră de afaceri de peste 5,1 miliarde euro.

Pe lângă Sport Depot, Global City Business Park a semnat un contract de închiriere de spaţii de birouri şi cu firma de servicii biofarmaceutice Quintiles.

În total, Sport Depot şi Quintiles ocupă un spaţiu de circa 1.100 de metri pătraţi.

Situat în zona de Nord a Bucureştiului, Global City Business Park, deţinut de fondul de investiţii Global Finance, are o suprafaţă construită de 56.000 metri pătraţi şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 metri pătraţi, în două clădiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici