Retragerea de numerar măreşte veniturile băncilor

Aproape 40% din comisioanele încasate de băncile din România provin din utilizarea cardului la bancomat. Obişnuinţa românului de a plăti cu numerar se simte în veniturile băncilor. Cele mai multe comisioane vin din retragerea de bani de la bancomate.

15 afișări
Imaginea articolului Retragerea de numerar măreşte veniturile băncilor

Retragerea de numerar măreşte veniturile băncilor

Românii sunt campioni la plătit comisioane pentru retragerile de numerar de la bancomat. În timp ce populaţia altor state europene îşi plăteşte cumpărăturile direct prin card la comerciant, românii nu se dezvaţă de plata cu numerar.

Citeşte mai multe despre comisioanele băncilor la retragerea de numerar pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici