Revista Business Magazin a lansat catalogul "100 Tineri Manageri de Top"

Revista Business Magazin a lansat catalogul “100 Tineri Manageri de Top”, proiect ce scoate la lumină cei mai activi manageri şi antreprenori care pun în mişcare motoarele companiilor cu cifre de afaceri de milioane de euro.

471 afișări
Imaginea articolului Revista Business Magazin a lansat catalogul "100 Tineri Manageri de Top"

Revista Business Magazin a lansat catalogul "100 Tineri Manageri de Top"

Catalogul este diponibil de luni, 26 mai, în reţelele de distribuţie Inmedio şi Relay.

Ediţia din 2014, care a fost lansată în 20 mai în cadrul Galei Business Magazin Tineri Manageri de Top, în prezenţa a peste 500 de invitaţi, cuprinde 100 de nume care au punctat excelenţa şi care au câştigat pariul cu performanţa. Mai mulţi manageri şi antreprenori în jurul vârstei de 30 de ani au intrat în acest an în ediţia a noua a catalogului.

Catalogul nu este un top, ci o expunere a câştigătorilor unei competiţii bazată pe dedicare, curaj şi muncă susţinută şi este o foarte bună modalitate prin care publicul cititor pasionat de mediul business află despre tinerii în care stă relansarea României - oamenii aflaţi acum între 30 şi 50 de ani sunt exact prima generaţie matură a României de după 1990.

Managerii prezentaţi în catalog activează în servicii financiare, IT&C, în industrie şi comerţ, iar acestora li se adaugă antreprenorii. Toţi aceştia formează noua generaţie de lideri pe care Business Magazin mizează pentru viitorul economic al ţării în anii următori.

Împreună cu ediţia 2014, revista a adunat 900 de tineri manageri şi antreprenori care s-au remarcat prin iniţiativă, performanţă şi profesionalism.

Catalogul "100 Tineri Manageri de Top" reprezintă o sursă de informare pentru top manageri, HR manageri, experţi în resurse umane, consultanţi, manageri de marketing şi vânzări, manageri financiari şi un etalon pentru tinerii aflaţi la început de carieră.

Toţi aceştia, precum şi toţi cei interesaţi de zona dedicată afacerilor pot achiziţiona catalogul din reţelele de distribuţie Inmedio şi Relay, începând cu data de 26 mai, iar ulterior de pe www.bmag.ro.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici