România trimite cererea de plată numărul 3 din PNRR. Mai are de îndeplinit o condiţie

Premierul Marcel Ciolacu spune că România va depune în timp util cererea de plată numărul 3 pentru fondurile europene alocate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă: mai avem o singură reformă de îndeplinit.

1235 afișări
Imaginea articolului România trimite cererea de plată numărul 3 din PNRR. Mai are de îndeplinit o condiţie

România trimite cererea de plată numărul 3 din PNRR. Mai are de îndeplinit o condiţie

Premierul a fost întrebat, vineri seara, până când a fost prelungit termenul pentru depunerea cererii de renegociere, 31 august fiind data limită.

„Cu cât depounem mai repede, cu atât se ia în analiză cererea de plată numărul 3. Sunt foarte multe state, cred că 60% dintre ele, care nu au depus nici cererea de plată numărul 2”, a răspuns prim-ministrul.

Ciolacu a precizat că, până la sfârşitul lunii octombrie, Comisia doreşte să închidă negiocierile.

Întrebat dacă va reuşit să depună până la acea dată cererea de plată numărul 3, premierul s-a declarat convins că „renegocierea” va fi depusă mai devreme.

„Noi la cererea de plată nr. 3 mai avem o singură reformă de îndeplinit, respectiv pensiile speciale. Sunt ferm convins că în maxim o săptămână se vor termina şi aceste negocieri”, a afirmat premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici