Românii cheltuiesc în Austria mai mult decât olandezii şi grecii!

Românii au cheltuit anul trecut aproape 10 milioane de euro pentru nopţile de cazare în Viena. Statistica Asociaţiei Vieneze de Turism (Wien Tourismus) îi clasează pe români pe locul 10 în lume, cu 272.000 de nopţi de cazare în Viena, imediat după pieţe importante ca Germania, Austria, Italia, SUA, Marea Britanie, Spania, Franţa, Elveţia şi Rusia, arată "Ziarul Financiar".

28 afișări
Imaginea articolului Românii cheltuiesc în Austria mai mult decât olandezii şi grecii!

Românii cheltuiesc în Austria mai mult decât olandezii şi grecii! (Imagine: Ziarul Financiar)

Turiştii români au adus venituri mai mari Vienei decât celelalte ţări din S-E Europei, sau pieţe importante ca Olanda şi ţările din nordul Europei.

Citeşte mai multe despre preferinţa turiştilor români pentru Austria pe www.zf.ro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici