Românii, pe cale să devină dependenţi de Internet Banking

Un sfert şi mai bine dintre utilizatorii de internet de la oraş, cu vârste între 18 şi 64 de ani, folosesc serviciul de Internet Banking, potrivit unui studiu al Mercury Research realizat la sfârşitul lui 2009, arată "Gândul".

56 afișări
Imaginea articolului Românii, pe cale să devină dependenţi de Internet Banking

Românii, pe cale să devină dependenţi de Internet Banking (Imagine: Gândul/Shutterstock)

Motivul principal este siguranţa (83%). Urmează uşurinţa cu care poate fi folosit (72%) şi posibilitatea de a face aproape toate tipurile de plăţi (68%). Următoarele motive invocate sunt comisioanele de tranzacţionare (27%), posibilitatea de a face schimb valutar (19%) şi comisionul de administrare (17%).

Citeşte mai multe despre motivele pentru care tot mai mulţi români preferă Internet Banking pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici