Rompetrol a majorat miercuri preţul benzinei

Rompetrol a majorat miercuri, cu trei bani pe litru, preţul sortimentelor de benzină pe care le comercializează, a anunţat compania.

22 afișări
Imaginea articolului Rompetrol a majorat miercuri preţul benzinei

Rompetrol a majorat miercuri preţul benzinei, cu trei bani pe litru

Astfel, benzina Efix 95 costă 3,69 lei pe litru, în timp ce sortimentul Alto 101 poate fi cumpărat cu 4,29 lei pe litru, se arată într-un comunicat al Rompetrol.

Preţul la motorină rămâne neschimbat. Astfel, un litru de motorină Efix Diesel costă 3,58 lei, iar gama Diesel Alto 55 se vinde cu 3,88 lei/litru.

Ultima majorare efectuată de companie a avut loc vineri, 15 mai, când preţul la benzină a crescut cu patru bani pe litru, iar la motorină s-a majorat cu trei bani pe litru.

Preţurile carburanţilor comercializaţi în staţiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5% faţă de preţurile de referinţă.

Rompetrol este controlat de grupul kazah KazMunaiGaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici