Rompetrol a scumpit miercuri benzina şi motorina

Rompetrol Downstream a majorat miercuri preţul benzinei cu doi bani pe litru şi pe cel al motorinei cu şapte bani pe litru.

38 afișări
Imaginea articolului Rompetrol a scumpit miercuri benzina şi motorina

Rompetrol a scumpit miercuri benzina şi motorina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, benzinele Efix 95 şi Alto 101 costă 5,07 lei pe litru, respectiv 5,74 lei pe litru. Totodată, noile preţuri ale sortimentelor de motorină Efix şi Alto 55 sunt 5,11 lei litru şi 5,45 lei pe litru.

Preţurile carburanţilor vânduţi în staţiile Rompetrol pot varia cu +/- 5% faţă de cele medii, anunţate miercuri.

Grupul Rompetrol este controlat integral de compania KazMunaiGaz din Kazahstan.

Şi OMV Petrom (SNP) a majorat, miercuri, preţul de referinţă al motorinei, cu şapte bani pe litru, dar a menţinut tarifele pentru benzină.

Principalele companii care distribuie carburanţi în România sunt OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil, MOL şi OMV.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici