Rompetrol Rafinare vizează o creştere de 13,5% a profitului anul acesta

Rompetrol Rafinare vizează, în acest an, o creştere de 13,5% a profitului, la 102,5 milioane de dolari, scrie Ziarul Financiar.

87 afișări
Imaginea articolului Rompetrol Rafinare vizează o creştere de 13,5% a profitului anul acesta

Rompetrol Rafinare vizează o creştere de 13,5% a profitului anul acesta

Pentru 2023, Rompetrol Rafinare (simbol bursier RRC), companie membră a grupului KMG International şi proprietarul rafinăriilor Petromidia Năvodari şi Vega Ploieşti, şi-a bugetat un profit net de 102,45 milioane de dolari, în creştere cu 13,46% faţă de anul trecut, reiese din bugetul de venituri şi cheltuieli care urmează să fie supus votului acţionarilor.

Cel mai profitabil trimestru de anul acesta ar fi T2, cu 44,2 mil. dolari rezultat net, în timp ce pentru ultimele trei luni din 2023 Rompetrol Rafinare anticipează o pierdere de 16,5 mil. lei.

Prin comparaţie, în 2021 compania cu 2,2 mld. lei capitalizare a avut o pierdere netă de 867 mil. lei.

Tot din BVC-ul de pe ordinea de zi a adunării generale a acţionarilor de luna aceasta reiese o cifră de afaceri netă de 4,57 mil. dolari, cu 15,4% sub nivelul de anul trecut de 5,4 mld. dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici