Rompetrol va reduce joi preţul la motorină cu cinci bani pe litru

Rompetrol va reduce, joi, preţul la motorina comercializată în reţeaua proprie cu cinci bani pe litru şi va menţine nemodificate preţurile la benzină, a anunţat, miercuri, compania.

19 afișări
Imaginea articolului Rompetrol va reduce joi preţul la motorină cu cinci bani pe litru

Rompetrol va reduce joi preţul la motorină cu cinci bani pe litru (Imagine: Mediafax Foto)

Preţurile carburanţilor comercializaţi în benzinăriile Rompetrol pot varia cu +/- 5% faţă de preţurile de referinţă.

În urma reducerii, motorina Efix Diesel va costa 3,71 lei pe litru, în timp ce preţul pentru sortimentul Super Euro 5 va coborî la 4 lei, se arată într-un comunicat al Rompetrol.

La benzină, Premium E4 se menţine la 3,21 lei pe litru, sortimentul Efix 95 la 3,26 lei, iar benzina Euro Super 98 fără plumb va fi comercializată la 3,89 lei pe litru.

Ultima reducere efectuată de companie a fost luni, când Rompetrol a ieftinit cu trei bani benzina şi motorina.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici