Rovinieta prin SMS, suspendată temporar pentru clienţii unui operator de telefonie mobilă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că, de miercuri, se suspendă temporar emiterea prin SMS a rovinietei şi peajului pentru clienţii unui operator de telefonie mobilă.

906 afișări
Imaginea articolului Rovinieta prin SMS, suspendată temporar pentru clienţii unui operator de telefonie mobilă

Potrivit unui comunicat al CNAIR, emiterea rovinietei şi peajului a fost suspendată din cauza unor probleme tehnice.

„CNAIR informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi din Romania că începand cu data de 17.02.2021, ora 14.00, din cauza unor probleme tehnice, se suspendă temporar emiterea rovinietei şi peajului prin intermediul SMS în reţeaua operatorului de telefonie Telekom România”, a anunţat CNAIR.

Compania susţine că va informa utilizatorii despre realuarea activităţii, imediat ce problemele tehnice vor fi remediate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici