S-a lansat primul televizor 3D din România. Vezi aici preţul!

LG România şi Media Galaxy au lansat pe piaţa locală un televizor compatibil cu tehnologia 3D - LD920 -, cu o diagonală de 47 de inci, care costă 2.000 de euro împreună cu 2 perechi de ochelari speciali care permit vizualizarea imaginilor tridimensionale, informează Ziarul Financiar.

161 afișări
Imaginea articolului S-a lansat primul televizor 3D din România. Vezi aici preţul!

S-a lansat primul televizor 3D din România! (Imagine: www.zf.ro)

Având în vedere că niciun operator tv nu transmite 3d singura posibilitate de a urmări conţinut tridimensional este achiziţionarea unui player blu-ray şi a unor discuri cu filme compatibile.

Preţul unui player blu-ray 3d de la LG este în România de 300 de euro şi poate fi cumpărat de astăzi, la fel ca şi televizorul.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici