Saab Aero X, la Augusta Motors în Bucureşti

Importatorul mărcii Saab în România, Augusta Motors, expune în showroom-ul cu acelaşi nume din Bucureşti, în perioada 22 octombrie - 2 noiembrie, conceptul Aero X, a anunţat, miercuri compania.

67 afișări
Imaginea articolului Saab Aero X, la Augusta Motors în Bucureşti

Saab Aero X, la Augusta Motors în Bucureşti

Prototipul a fost prezentat pentru prima dată publicului la Salonul Auto de la Geneva, în 2006. Aero X expune, într-un mod tipic scandinav, moştenirea aeronautică a mărcii şi designul progresist al viitoarelor modele.

Coupe-ul sportiv, cu două locuri, a adoptat o nouă şi revoluţionară cabină de pilotaj. Aceasta oferă şoferului o viziune completă, de 180 de grade, şi totodată facilitează urcarea şi coborarea la şi de la bordul conceptului.

Designul interiorului este simplu şi luminos, eliminând butoanele şi ideea de cadran. Saab a introdus în locul acestora tehnici derivate din arta fabricării sticlei şi a instrumentelor de precizie, expunând informaţia pe "zone libere" din material acrilic, în grafică 3D.

Motorul V6 de 400 de Cai Putere (CP) BiTurbo BioPower funcţionează atât cu etanol 100%, reducând emisiile de carbon fosil, dar şi cu benzină.

Vânzările mărcii suedeze Saab în România au crescut de aproape două ori anul trecut, comparativ cu 2006, de la 86 la 157 unităţi.

De asemenea, după primele nouă luni din 2008, livrările Saab pe piaţa românească au înregistrat o creştere de aproape două ori, de la 67 de unităţi în perioada ianuarie-septembrie a anului trecut, la 121 unităţi în acelaşi interval din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici