Salariile angajaţilor la privat au crescut cu 9%

Românii care lucrează în companiile private au câştigat în medie cu 9% mai mult în septembrie faţă de aceeaşi lună a anului trecut, potrivit unui studiu realizat de compania PayLogic. "Creşterea veniturilor s-a făcut nu neapărat prin majorarea salariilor, cât prin «conectarea» acestora la performanţele companiilor şi eficienţa angajaţilor", explică realizatorii analizei, informează Gândul.

23 afișări
Imaginea articolului Salariile angajaţilor la privat au crescut cu 9%

Salariile angajaţilor la privat au crescut cu 9% (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Nu este însă vorba despre toate sectoarele de activitate, ci doar de 102 companii private din industria auto, domeniul financiar, producţie, medical şi comerţ. În acelaşi interval, angajaţii la privat au fost recompensaţi cu prime mai consistente, bugetul alocat în acest sens crescând cu 48%.

Află de ce au crescut salariile la privat pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici