Saudi Aramco este aproape să bată recordul de cerere pentru obligaţiuni: 60 de miliarde de dolari

Saudi Aramco a primit oferte de aproape 60 de miliarde de dolari în prima zi în care şi-a scos la vânzare obligaţiunile internaţionale, în condiţiile în care valoarea ofertei scoase pe piaţă se ridică la 10 miliarde de dolari, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters şi Bloomberg.

210 afișări
Imaginea articolului Saudi Aramco este aproape să bată recordul de cerere pentru obligaţiuni: 60 de miliarde de dolari

Saudi Aramco este aproape să bată recordul de cerere pentru obligaţiuni: 60 de miliarde de dolari

Aceasta ar fi o cerere record pentru obligaţiuni, peste cea înregistrată de Qatar, anul trecut, care a atras solicitări în jur de 52 de miliarde de dolari.

Gigantul petrolier de stat a pus pe piaţă o emisiune în dolari, care este împărţită în şase tranşe, cu scadenţe cuprinse între trei ani şi 30 de ani.

Înainte de a deschide ofertele mai devreme luni, emisiunea Aramco, care va fi evaluată marţi, a atras deja cereri de peste 30 de miliarde de dolari, a declarat ministrul saudit al energiei, Khalid al-Falih.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici