Schimbări la Ţiriac Holding: Nu mai există CEO

Omul de afaceri Ion Ţiriac a decis să scoată din organigrama holdingului care reuneşte toate afacerile familiei sale poziţia de CEO, cel mai înalt nivel executiv dintr-o companie, pentru prima dată în ultimii zece ani, delegând responsabilitatea executării operaţiunilor zilnice câte doi directori opera­ţionali.

660 afișări
Imaginea articolului Schimbări la Ţiriac Holding: Nu mai există CEO

Schimbări la Ţiriac Holding: Nu mai există CEO (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Petru Văduva, cel care a ocupat din 2009 poziţia de CEO, nu mai deţine o funcţie executivă în cadrul grupului.

În 2010 Ţiriac Holdings, care operează în auto, real-estate, asigurări, bănci, transport aerian, servicii financiare, a avut afaceri de 600 milioane de euro, faţă de 2 miliarde de euro în perioada de boom economic.

"Am înlocuit noţiunea de CEO cu COO ( Chief Operating Officer) de specialitate pe cele trei segmente, imobiliare, auto şi financiare. Având în vedere că grupul nostru este atât de mare şi specific în diverse domenii, am hotărât să avem un conducător operaţional pe fiecare divizie. Cât despre board, acesta analizează rezultate şi dă indicaţii", a declarat pentru ZF Ion Alexandru Ţiriac, fiul miliardarului şi cel care îi reprezintă interesele în toate afacerile.

Citeşte mai multe despre schimbările de la Ţiriac Holding pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici