Şcoala chinezească, model pentru managerii europeni

În timp ce întreaga lume este afectată de criză, China estimează că în acest an va înregistra o creştere economică de 8%. În aceste condiţii, managementul chinezesc ar putea constitui un model de urmat în orice afacere, informează "Evenimentul Zilei".

85 afișări
Imaginea articolului Şcoala chinezească, model pentru managerii europeni

Şcoala chinezească, model pentru managerii europeni (Imagine: Evenimentul Zilei)

Comisia Europeană şi Guvernul chinez au prelungit Programul de schimb şi formare profesională pentru manageri UE - China (METP), lansat în 2006, ca urmare a numărului din ce în ce mai mare de cereri, potrivit unui comunicat de presă al CE.

Citeşte mai multe despre formarea profesională a managerilor europeni în China pe www.evz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici