Şefii Peugeot şi Fiat Chrysler se întâlnesc pentru a discuta o fuziune în valoare de 50 miliarde de dolari

Consiliile de Administraţie ale Fiar Chrysler Automobiles şi Peugeot SA se vor întâlni separat, marţi, pentru a discuta finalizarea unui acord iniţial, în vederea unei fuziuni în valoare de 50 miliarde de dolari, pentru a forma un nou constructor auto gigant, transmite Reuters.

72 afișări
Imaginea articolului Şefii Peugeot şi Fiat Chrysler se întâlnesc pentru a discuta o fuziune în valoare de 50 miliarde de dolari

Şefii Peugeot şi Fiat Chrysler se întâlnesc pentru a discuta fuziunea propusă

Peugeot SA şi Fiat Chrysler (FCA) au anunţat, în octombrie, un plan pentru o fuziune, cu Carlos Tavares al PSA în funcţia de director general şi cu John Elkann (FCA), în calitate de preşedinte.

Cele două consilii vor încheia, marţi, un memorandum de înţelegere, pentru a oficializa fuziunea propusă de cei producători auto europeni, potrivit unor surse apropiate situaţiei.

PSA şi FCA au susţinut că vor încerca să finalizeze acest proces până la sfârşitul anului, pentru a forma un grup cu 8,7 milioane de vânzări anuale de vehicule, situându-se astfel pe locul patru după Volkswagen, Toyota şi alianţa Renault-Nissan.

Grupul va include mărcile Fiat, Jeep, Dodge, Chrysler, Alfa Romeo, Maserati, Peugeot, DS, Opel şi Vauxhall.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
peugeot,
fiat,
fuziune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici